Pssst! Over een paar dagen is het zo-ver! Het Mensenrechten Café | De Utrechtse Mensenrechten Klimaatpuzzel

Nog enkele nachten slapen en dan is het zo-ver! Het Mensenrechten Café waarbij Mensenrechten, Klimaat en Utrecht helemaal centraal staat in Het Huis. Het belooft een inspirerende, prachtige avond te worden, gevuld met heerlijk eten, fijne ambiance en goede gesprekken. We bieden je alle ruimte voor je ideeën, uitwisseling en prangende vraagstukken over klimaat en mensenrechten in ons stadsie. We gaan aan de slag om ‘samen de Puzzel te leggen’: waar bestaat deze opgave eigenlijk uit? Wat kunnen en willen wij daar als Mensenrechtencoalitie Utrecht eigenlijk aan doen? Zien we iets over het hoofd? We gaan graag met elkaar aan de slag!

Benieuwd naar het programma? Check dat hier!

We verwelkomen je graag op 8 december vanaf 16:30 uur in de Boorstraat 107. Tot dan!

terug naar boven