Peace Brigades International - Shelter City Utrecht

Shelter City Utrecht – ‘Film screening & Discussion – Punished for Protesting: How family members seek justice’

📢 Geïnteresseerden in Latijns-Amerika, opgelet!

Op 24 november organiseert Peace Brigades International (PBI) Nederland een gratis film screening over Venezuela 🇻🇪 en de protesten van 2017. Deze ingrijpende protesten hebben de levens van vele Venezolanen veranderd, waaronder die van Neyls. Hij zal zijn verhaal vertellen en vragen uit het publiek beantwoorden. Kortom, een belangrijke avond voor Venezolaanse gerechtigheid.

Reserveer hier alvast je plek in het publiek 👇

🔗https://www.peacebrigades.nl/agenda/filmscreening-venezuela/

English

📢 Interested in Latin-America? Continue reading below! 👇

On November 24, Peace Brigades International (PBI) Netherlands will organize a free film screening about Venezuela 🇻🇪 and the 2017 protests will take place. These far-reaching protests have changed the lives of many Venezuelans, including Neyls. After the two films, Neyls will share his story and answer questions from the audience. In short, an important evening for Venezuelan justice. 

Reserve your spot in the audience here 👇

 🔗https://www.peacebrigades.nl/agenda/filmscreening-venezuela/

terug naar boven