Mark your Agenda voor het Mensenrechtencafé op 25 mei 2022!

Het heeft (te) lang mogen duren, maar éin-de-lijk is het dan weer zo ver! Op woensdag 25 mei vindt het Mensenrechtencafé van 16:30 tot en met 18:30 uur plaats in de Kargadoor te Utrecht!

Na 2,5 jaar corona en altijd voortdurende maatschappelijke ontwikkelingen kunnen we weer met elkaar toosten tijdens een Mensenrechtencafé! Naast het kunnen genieten van een drankje, hapje en elkaar weer treffen, willen we ook geen tijd meer verliezen.

Gezamenlijk willen we de stand opmaken over de mensenrechtensituatie in Utrecht. Wat is er gebeurd? Welke trends/ontwikkelingen zien we? En wat zijn mogelijke ideeën om de mensenrechtensituatie in Utrecht zichtbaarder te maken én te verbeteren? Neem je beste, prangenste ideeën, Pitches en observaties mee.

Het programma

16:30 – 17:30 Inloop en Borrel
17:00 – 17:05 Welkom! 
17:05 – 17:20 De Mensenrechten in Utrecht 2022 
Met Bernice Calmes, directeur Art.1 Midden Nederland 
17:20 – 18:00 De Pitches 
18:00 – 18:30 Doorkijk Cafe’s 2022 en borreltijd! 

Pitch
Traditiegetrouw krijgt De Pitch weer een plekje tijdens het Café. In drie minuten neem jij het publiek mee in een prangend vraagstuk, zoekend naar een oplossing, idee of een prachtige samenwerking. Ditmaal verwachten we al toffe Pitches over Mensenrechteneducatie, recht op wonen en digital rights! Er zijn nog Pitch-Plekken over, neem daarvoor vooral contact op via humanrights@utrecht.nl

Ben je erbij?
Toegang is gratis, vooraf aanmelden is zeer welkom! Dat kan tot uiterlijk 23 mei 2022 via humanrights@utrecht.nl

Graag tot 25 mei in de Kargadoor!

terug naar boven