"Het werken aan een betere wereld begint hier, bij ons thuis, om de hoek."

Gemeente Utrecht

Raadsleden lanceren campagne voor Global Goals

Gemeente Utrecht

Utrechtse gemeenteraadsleden trapten deze maand de campagne RaadUtrecht4GlobalGoals af. Met de campagne dragen de raadsleden bij aan de wereldwijde duurzame ontwikkelingsdoelen, ook wel de Global Goals genaamd. Ze gaan zich inzetten om de bekendheid van de zeventien Global Goals te vergroten en de doelen te verbinden aan het gemeentelijk beleid. Zo willen ze de beweging in de stad versterken en verbreden.

Diverse raadsleden hebben één of meerdere doelen geadopteerd. Vanaf deze maand gaan ze als ambassadeurs met hun doel(en) aan de slag. Dit doen ze samen met Utrechtse initiatieven zoals Utrecht4GlobalGoals en HeelUtrechtU.

 

global goals utrecht

 

 

Internationale Samenwerking Mensenrechten Samenleving

terug naar boven