"Inclusie, gelijke rechten en gelijke kansen voor alle Utrechters"

Manifest ‘We zijn Utrechters’ gelanceerd tijdens Mensenrechtencafé XL

Het manifest werd gelanceerd tijdens het Mensenrechtencafé XL, dat op 8 december 2017 plaatsvond in Het Huis Utrecht. Publiek en politiek gingen tijdens de avond in gesprek over diverse mensenrechtenthema’s uit de stad, zodat Utrecht de naam ‘Mensenrechtenstad’ ook recht toe kan blijven doen na de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

In het manifest ‘We zijn Utrechters’ maakt de Mensenrechtencoalitie zich hard voor een inclusieve stad, waarin álle Utrechters samen kunnen opgroeien, leven en werken. Utrecht is immers een Mensenrechtenstad, waar gestreefd wordt naar inclusie, gelijke rechten en gelijke kansen voor alle Utrechters.

Lees hieronder het volledige manifest en meld jezelf of je organisatie aan als Aanjager, Drager of Steuner bij de Utrechtse Mensenrechtencoalitie!

Human Rights Utrecht Manifest

Inclusie Mensenrechten Samenleving

terug naar boven