"Een festival waarop je geïnspireerd wordt je in te zetten voor gelijkheid."

Doetank PEER

Activisme in de spotlight op het Happy Activism Festival (17 september)

Tijdens het Happy Activism Festival op zondag 17 september in de Kargadoor in Utrecht ontdek je hoe je creatieve acties op kunt zetten. Je wordt nog bewuster over ongelijkheid en hoe dat aan te pakken. Want activisme voor de positie van vrouw, man, lhbtqi+, zwart, wit, met of zonder beperking, jong en oud is hartstikke hard nodig. Dit festival is dé laagdrempelige manier om je onder te dompelen in activisme.

Ontdek je privileges, geniet van een muziekshow over gender, speeddate met ervaren activisten en brainstorm over gelijkheid in welke vorm dan ook. Op het Happy Activism Festival ontdek je hoe activisme, naast soms uitdagend en confronterend, ook leuk kan zijn en draag je iets bij aan gelijkheid, verbinding en bewustwording!

Mede mogelijk gemaakt door: Mama Cash – De Kargadoor – VSBfonds – Gemeente Utrecht – alle andere crowdfunders op www.voorjebuurt.nl.

Datum: Zondag 17 september
Tijd: 13:00 inloop, 13.30 – 18.00 uur, borrel tot 19.00 uur
Locatie: De Kargadoor, Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht

Toegang: €10,- (€7,50 voor crowdfunding supporters, €5,- voor U-pas / minima)
Enkel de begane grond (grote zaal, bar en toilet) zijn rolstoeltoegankelijk. Daarom krijgen rolstoelgebruikers 50% korting op een ticket.

Bron: Doetank PEER

Meer informatie over de kaartverkoop en het programma, vind je hier.

Agenda Inclusie Samenleving

terug naar boven